Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας : συμπαράσταση στον αγώνα των εκπαιδευτικών λειτουργών

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εκπαιδευτικών λειτουργών Α΄/βάθμιας & Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας , απέναντι στην αντιπαιδαγωγική ρύθμιση του Υπουργείου Παιδείας για ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων από τις σχολικές αίθουσες με χρήση κάμερας που υπονομεύει την παιδαγωγική και κοινωνική σχέση εμπιστοσύνης Μαθητή & Δασκάλου και μετατρέπει τη σχολική εκπαίδευση σε reality.
 Η κάμερα μπορεί να ταιριάζει σε μια ακαδημαϊκή διάλεξη, μια παρουσίαση σε επιστημονικό συνέδριο, ένα σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων ή επιχειρηματικών στελεχών. Η κάμερα δεν ταιριάζει στην παιδαγωγική φύση της σχολικής διδασκαλίας.
 Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Βοιωτίας στηρίζει και συμμετέχει στην προκήρυξη απεργίας - αποχής, που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ / 20.05.2020, από την εφαρμογή των διατάξεων της ΚΥΑ 57233/Υ1/2020 [ΦΕΚ 1859/Β/15-5-2020] «Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση» και των σχετικών εφαρμοστικών εγκυκλίων και διεκδικεί την κατάργηση της αντιπαιδαγωγικής νομοθετικής ρύθμισης του ΥΠΑΙΘ.
 Απαιτούμε εδώ και τώρα να καταργηθεί η νομοθετική ρύθμιση και η Υπουργική Απόφαση της κυβέρνησης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Βοιωτίας της ΑΔΕΔΥ

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας
 Σπυρίδων Βαζούρας             Νικόλαος Μπούρας

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.